top of page
9A56AB08-0DAE-46DF-AF45-72F5A6138722_1_201_a_edited_edited_edited.jpg

 
SPESIALPROGRAM
Mental Selvutvikling

Velkommen til et målrettet og skreddersydd selvutviklingsprogram for deg hvor vi vektlegger å gi slipp på gamle mønstre og frykter, dempe stress, trene opp din selvbevissthet, egenverdi, grensesetting, løse opp i tankespinn og mentale blokkeringer som hindrer deg i hverdagen.


Dette er et unikt program som tar sikte på å styrke en dypere forståelse av og forbindelse med deg selv! ​

Bli med på en 20-ukers utviklingsreise hvor du skal forstå hvor dine negative tanker, uvaner og gamle mønstre kommer fra. Hvilken funksjon de har i dag, hvorfor de en gang ble etablert og hvordan å gi slipp på dem. 

Andre klienter har valgt å utvikle seg ved å jobbe med enkelte eller flere av disse temaene;

• SELVFØLELSE

• STRESS, URO, ANGST, FOBIER

• FASTLÅSTE LIVSMØNSTRE

•.RELASJONSUTFORDRINGER 

• DYPERE EGENKJÆRLIGHET

• BLI TRYGGERE PÅ SEG SELV

• FÅ EN POSITIV INDRE DIALOG

• HVA DU VIL MED LIVET DITT

• SETTE GRENSER 

• STÅ TRYGGERE OG STØDIGERE 

 

Listen er ikke uttømmende. Sammen finner vi ut hva som kan være de viktigste temaene for nettopp deg.

 

Det sentrale er å forstå hvor du er når du er ferdig med programmet. 

Det innebærer at vi første dag skal utforske og finne ut hvordan du skal ha det når endringene er gjort. Hvordan det skal føles, hvordan tankene har endret seg og hvilke konkrete atferdsendringer er å forvente.

 

Vi skal også se etter hva det første du kommer til å legge merke til som viser at vi allerede er på vei mot ønsket endring. Svarene på dette blir vårt mål og ledestjerne i programmet. 

Varighet: 

Dette 20-ukers programmet gir deg tid og rom for en trinnvis selvutvikling som skal vare. Ditt program skreddersys ut i fra din livssituasjon og individuelle målsetting. 

 

Struktur: 

I vårt første møte ser vi nærmere på hvordan du opplever nåværende livssituasjon sosialt, fysisk og mentalt. Om ønskelig både privat og profesjonelt. 

 

Vi formulerer konkrete resultatmål som vi skal strekke oss etter og som bli vår ledestjerne gjennom programmet. Vi koordinerer datoer for når vi har våre fysiske- og eventuell digitale møter.

Vi har ukentlig kontakt. 

Hver fjerde uke møtes vi fysisk for en halvannen times konsultasjon. Etter konsultasjonen, vil du bli gitt teknikker og øvelser du skal trene på i hverdagen.

 

Hensikten er å styrke fremgangen mot vår målsetting. I tillegg kan du hver uke sende inn status, kommentarer og spørsmål på ønsket digital kanal som jeg besvarer med en talemelding tilbake til deg. 

 

Metoder og verktøy:

Metodisk jobbes det med evidensbaserte og kraftige mentale verktøy som skal stimulere ditt bevisste og underbevisste sinn til en mer positiv endring som varer. ​

 

Dette kan være;
EMDR- terapi, Klinisk Hypnose, Selvhypnose, Visualiseringsteknikker, Pusteteknikker, Teknikker som regulerer overgangen fra det sympatiske nervesystem til det parasympatiske nervesystem, Løsningsorientert Samtaleterapi, Emosjonell Intelligens og Selvledelse. 

Investering i deg selv:

Dette skreddersydde og unike selvutviklingsprogrammet er en investering på NOK 26.876,-

 

Dette er en investering i din personlige utvikling og indre vekst. Betalingsløsninger kan deles opp i to rater om ønskelig.

Er du klar for å ta fatt på din målrettede utviklingsreise?

bottom of page