9A56AB08-0DAE-46DF-AF45-72F5A6138722_1_201_a_edited_edited_edited.jpg

Bent-Ivan Myhre

Bent-Ivan Myhre er daglig leder av MENTRO, praktiserende klinisk psykoterapeut og lederveileder. Han er Spesialisert og Sertifisert Hypnoterapeut fra Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose (NIH), samt Certified Hypnotherapist fra the Dave Elman Hypnosis Institute i USA. Spesialistutdanningen innfrir NFKH* sine krav, som også er godkjent av Helsedirektoratet. 

Utover rollen som klinisk terapeut er Bent-Ivan utdannet innen selvledelse og emosjonell intelligens fra Handelshøyskolen BI. Hans øvrige akademiske bakgrunn har han fra Hærens Krigsskole, Universitet i Bergen, Handelshøgskolen BI og Høgskolen i Bergen.

«Som din terapeut er jeg opptatt av det mellommenneskelige møtet. Du skal føle deg forstått, trygg og ivaretatt. Min erfaring er at det er selve fundamentet for en god fremdrift mot det målet du ønsker å oppnå med behandlingen. Vi vil jobbe sammen i team og du skal oppleve å få den støtten, behandlingen og veiledningen du har behov for underveis mot en bedre hverdag. 

Bent-Ivan har erfaring med og tilbyr ​samtaleterapi, kognitive selvhjelpsteknikker og spesialisert klinisk hypnose i forbindelse med depresjoner, angst, fobier, stress og uro, styrkning av selvfølelse og selvtillit, livskriser og dilemma, støtte til veteraner, vektproblematikk, sukkeravhengighet, snus- og røykeslutt. 

*Myhre er medlem av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose og Hypnoterapi. 

 
9206F162-A600-452C-9C29-A32C78888EF4_edi

Dr Terje Hofsmarken

Terje Hofsmarken har sin doktorgrad fra Tavistock Clinic, East London University (D.Sys.Psych) og en master i klinisk familieterapi fra VID, og er sertifisert på psykologiske profilverktøy som BIG FIVE, 360 og JTI. Han har og en MBA i ledelse. 


Under arbeidet med sin doktorgrad forsket han på lederutvikling i et systemisk perspektiv. Herunder hvilke læringsprosesser som gir best effekt og hvordan sikre at lederutvikling gir utbytte for organisasjoner. 


Hofsmarken har bred erfaring fra privat sektor, herunder lang erfaring fra ledelses- og organisasjonsutvikling fra både offentlige og private virksomheter. Han tjenestegjorde tidlig en periode i Forsvaret som offiser og tok bla. sin militære fallskjermutdanning ved Hærens Jegerskole.  

Terje legger vekt på at lederutvikling og ledertrening skal ivareta både ledere og de ansatte sitt bilde av virkeligheten, og at tiltakene skal øke lønnsomheten og samspillet i organisasjonene.