top of page
Hand Gesture

Kurs i klinisk selvhypnose og egenterapi sammen med en god venn?

Nå tilbyr Mentro et helt nytt og unikt konsept. Kurs i klinisk selvhypnose og egenterapi for deg sammen med en god venn eller venninne. (Hypnoeduksjon/psykoeduksjon)

Et skreddersydd kurs som skal styrke selvinnsikten og hvor du samtidig lærer deg teknikker som kan dempe stress, indre uro eller finne mer ut av hva som holder deg igjen i livet.  

Nå kan du sammen med en eller to av dine venner eller venninner delta i en unik opplæring i selvhypnose og egenterapi som kombinerer undervisning, kurs og å lære deg hvordan du aktivt kan utvikle deg og finne mer ut av stress, indre uro og gamle mentale mønstre.

Slik gjør vi det
Jeg veileder dere gjennom ulike emner, teknikker og gi dere praktiske verktøy innen egenterapi som til eksempel klinisk selvhypnose, beroligende meditasjoner, unike pusteteknikker, kunnskaper om nervesystemet vårt og mulige årsaker til fastgrodde mønstre som holder deg igjen. Alt dette kan bidra til en fin selvutvikling som kan gjøre en bedre hverdag.

 

Mellom våre kursmøter vil dere gis enkle øvelser dere skal hjelpe hverandre med hjemme. All erfaring med mennesker som går i terapi, er at utviklingen og gjennombruddene oftest skjer mellom møtene med terapeuten.

 

Nå får dere i tillegg verktøyene til å motivere og hjelpe hverandre på veien. Er dere to eller tre om dette kan det bidra til raskere utvikling.

Varighet
Siden kurset tilpasses deg og din venn eller venninne sitt unike behov finner vi sammen ut antall ganger det er behov for å møtes. Noen har lettere saker å jobbe med, andre igjen trenger flere møter. 

Samtidig anbefales det fire kursmøter og sammen finne vi dager hvor det passer best. Dersom det er ønskelig med flere møter utover kurspakken, tas det fortløpende ut i fra behov.

 

Hvert kursmøte varer i en og en halv klokketime i rolige og hyggelige lokaler hos Mentro, Oslo Hospital. 

Pris
Pris pr kursmøte pr pers kr1833

Dere bestemmer selv antall kursmøter ut i fra intensjon og behov.

bottom of page